Rólunk

Több mint 25 év tapasztalat az Ön szolgálatában

Cégünk toborzási és humánügyi szolgáltató, amely minőségi munkaerőt kínál elsősorban az IT, mérnöki, HR és munkaerő, pénzügy, számviteli és könyvelési területeken. Kollégáink több, mint 25 éve tevékenykednek a toborzási és kiválasztási szakmában, tapasztalatuknak és elhivatottságuknak köszönhetően nemcsak rövid időn belül találjuk meg a megfelelő jelölteket, hanem hosszútávú támogatást nyújtunk motivációjuk és elkötelezettségük fenntartása érdekében.
Csapatunk úgy gondolja, hogy a jelöltek nem két lábon járó önéletrajzok ( “hard skillel” és tapasztalatiévekkel ), hanem egyedi személyiséggel rendelkező emberek. Nem sajnáljuk az időt és energiát, hogy megismerjük őket, beszélgessünk a terveikről, vágyaikról, vagy akár félelmeikről is. Tanácsot adunk pályaorientációs kérdésekben, segítséget nyújtunk az interjúkra való felkészülésben és rávilágítunk arra, hogy mennyi érték rejlik valakiben. Rugalmasak vagyunk, folyamatainkat igyekszünk mindig az igényekhez igazítani és nem riadunk meg az új kihívásoktól sem. Célunk, hogy mindenki megtalálja a számára megfelelő lehetőséget és hosszútávú együttműködések születhessenek általunk. Aki minket választ, szakértelemre, közvetlen, nyílt kommunikációra és emberközpontú hozzáállásra számíthat.

Miért bízhatsz bennünk?

A saját bőrünkön és ügyfeleinken keresztül is megtapasztaltuk, hogy mennyi nehézséget jelenthet egy munkahelyváltás. Ahogyan azt is, hogy nem feltétlenül a jelöltben van a hiba, ha nem válik be egy adott cégnél.

A problémák forrása szinte minden esetben a nem megfelelő kommunikáció. Éppen ezért mi “tolmácsként” segítjük a munkavállalók és a munkáltatók közötti információcserét a teljes kiválasztás, onboarding és beilleszkedés során.

0 +
munkavállalót kötünk össze évente cégekkel
0 +
anonim profil található jelenleg is az adatbázisban
0 +
éve dolgozunk humán területen az egész országban

Referenciáink

„Gyors segítségre volt szükségünk, hogy minél hamarabb munkába tudjuk állítani az új munkaerőt. Nagyon jó jelölteket kaptunk az Icruitment-től és segítőkészek voltak az interjúk szervezésében is. Folyamattal kísérték a jelölt beilleszkedését és hasznosak voltak az integrálás során a jelöleltértékelőben leírt információk is. Ezúton is köszönöm a munkátokat!”

„Profi csapat, gyors reakciók és remek jelöltek! Öröm együtt dolgozni a szakértői Csapattal, hozzáértésük és tapasztalatuk nagyban hozzásegít minket, hogy a megfelelő jelöltet megtaláljuk és mindig profi támogatást kapjunk. Formabontó szolgáltatásaiknak köszönhetően a egy stabil és kölcsönös kapcsolatot építettünk ki, amelyet a közös szakmai érdekek és sikerek alapoznak meg hosszú távon. Ez egyedülálló ezen a piacon! Bátran és teljes szakmaisággal tudom ajánlani a Csapatot!” 

„Egy ajánlás kapcsán kezdtük meg az együttműködést a céggel. Igaz nem egyszerűek a pozícióink, de gyorsan megtaláltuk a közös hangot. Előzetes alapos felméréseik a jelöltekről rengeteg időt és energiát spórolnak nekünk. Vivi szuper aranyos, figyelmes és proaktív, nagyon könnyű vele a kapcsolattartás.” 
“2022 tavaszán kezdtünk el közösen dolgozni, azóta több keresést zártunk sikeresen. Az együttműködésünkben szeretném a pontosságot és a kedvességet kiemelni. A jelöltekről az önéletrajzon felül egy bővebb értékelőt is kapunk, ami hasznos információkat tartalmaz, ezzel is előszűrve nekünk, ezen felül bármi kérdésünk van gyors választ kapunk. A heti státuszok jó hangulatban telnek, az idő és a közös cél jó kis csapattá kovácsoltak össze minket.”

Kiemelt ügyfeleink

Scroll to Top

Érdeklődöm a jelölt iránt

Jelentkezés Rólunk pozícióra