Jelöltmenedzsment

Válogass a legjobb munkalehetőségek közül és alakítsd a karriered a saját igényeid szerint!

A jelölt menedzsment neked való, ha:
Azért, hogy
Akkor is ha
Regisztrálj ingyenesen, anonim* módon és fedezd fel a hozzád leginkább passzoló karrierutat!
* Teljesen beazonosíthatatlan maradhatsz, így láthatatlan módon válogathatsz a legjobb állások közül

Nem egyszerű toborzás,
hanem jelöltmenedzsment

Anonim adatbázis, biztonságos részvétel

Abszolút névtelen, láthatatlan maradhatsz. Így akkor is érdemes regisztrálni, ha van jelenleg állásod de kíváncsi vagy rá, lennének-e jobb lehetőségeid. Senki nem fogja megtudni, hogy “nyitva tartod a szemed”. A saját munkáltatód sem ismerhetne rád még akkor sem, ha nagyon keresne.

100%-ban nálad a kontroll

Itt mindent a saját igényeid szerint alakíthatsz. Te irányítasz. Ha regisztrálsz az adatbázisba, csak és kizárólag annak a cégnek és akkor adjuk át az adataid, amelyiknek és amikor te szeretnéd. Nálunk biztonságban vagy.

Felfedezheted a valós piaci értéked

Segítünk felmérni, hogy jó helyen vagy-e jelenleg és abban is, hogy megismerd a rejtett készségeidet (a programunkkal tökéletesen kielemezhető a hard- és soft skill skálád). Tisztába kerülhetsz az erősségeiddel és azzal, hogy jó vezető lennél-e, milyen karriert futhatsz be és milyen területen érdemes fejleszteni magad.

Zökkenőmentesen állhatsz munkába

Ha megtalálod álmaid állását, gördülékennyé tesszük az onboarding folyamatot. A cég, aki alkalmaz egy olyan portfóliót kap tőlünk rólad, amivel lényegesen könnyebben tudsz beilleszkedni. Érteni fognak téged és te is jobban megérted őket. Így csak és kizárólag a munkára fókuszálhatsz a felesleges körök helyett.

Eljuttatunk a karriered következő mérföldkövéhez

Álmaid állását megtalálni nem könnyű feladat. Az állásportálok személytelen hirdetései és a fejvadászok kéretlen hívásai mellett szinte lehetetlen kiszűrni a valóban értékes ajánlatokat.
De mi lenne, ha mi ingyenesen elvégeznénk a piszkos munkát helyetted?
Ha felkutatnánk és előszürnénk a szakmai tudásodhoz passzoló lehetőségeket, hogy te kockázatmentesen, szabadon válogathass? Csak mondd el, mihez értesz és pontosan mire vágysz, mi pedig ezüst tálcán kínáljuk eléd az ideális opciókat.
new_youk.jpg

Miért bízhatsz bennünk?

A saját bőrünkön és ügyfeleinken keresztül is megtapasztaltuk, hogy mennyi nehézséget jelenthet egy munkahelyváltás. Ahogyan azt is, hogy nem feltétlenül a jelöltben van a hiba, ha nem válik be egy adott cégnél.

A problémák forrása szinte minden esetben a nem megfelelő kommunikáció. Éppen ezért mi “tolmácsként” segítjük a munkavállalók és a munkáltatók közötti információcserét a teljes kiválasztás, onboarding és beilleszkedés során.

munkavállalót kötünk össze évente cégekkel
0 +
anonim profil található jelenleg is az adatbázisban
0 +
éve dolgozunk humán területen az egész országban
0 +

Mi fog történni a regisztráció után?

1. Egyszerű jelentkezés
Első körben nincs más dolgod, mint az alábbi űrlapon megadni a szükséges adatokat, esetleg feltölteni az önéletrajzod.
2. Telefonos egyeztetés
Ezután telefonon keresztül átbeszéljük a szakmai terveidet és elvárásaidat, hogy milyen lenne a számodra tökéletes állás.
3. Teljes körű támogatás
Mindezek alapján elkezdjük felkutatni a lehető legjobb lehetőségeket, és az igényeid szerint támogatunk a karrier utadon.

Regisztrálok a szolgáltatásra

Scroll to Top

Érdeklődöm a jelölt iránt

Jelentkezés Jelöltmenedzsment pozícióra