IT toborzás cégeknek

Nehezen találsz megfelelő munkaerőt?

Gyere és válogass a legjobb informatikus szakemberek közül (akár teljesen ingyen)!

Ez neked való, ha
Azért, hogy
Anélkül, hogy
Nézd meg a jelenleg is elérhető IT-szakembereink listáját* és találd meg a számodra ideális munkaerőt!
* Anonim adatbázist vezetünk, így olyan jelölteket is találhatsz, akik még nincsenek kint a munkaerőpiacon, de nyitottak a váltásra.

Ez nem fejvadászat,
hanem valami teljesen új

Míg a fejvadász cégek pusztán egy jelöltet keresnek neked extra magas jutalékért, addig mi a tökéletes munkaerő megtalálásában, beillesztésében és megtartásában is segítünk – elnyújtott finanszírozással.
Ingyenesen böngészhető adatbázis

Anonim profilokat veszünk fel a jelöltekről, így olyan emberek is vannak az adatbázisban, akik jelenleg dolgoznak valahol, de “titokban” nyitottak az új lehetőségekre. Ez esélyt kínál számodra, hogy olyan A-osztályú munkavállalókra találj, akik nincsenek kint a munkaerőpiacon és sehol máshol nem szerepelnek.

Nincs egyszeri nagy költség

Ha megtalálod nálunk az ideális munkavállalót, nem kell érte azonnal, egy összegben hatalmas jutalékot fizetned. A sikerdíjat 12 részre osztjuk és elég 1 év alatt kifizetned abból a pénzből, amit az új munkavállaló kitermel. Ha esetleg elmenne például 6 hónap után, akkor csak a díj felét fizeted, így mi is abban vagyunk érdekeltek, hogy minél tovább nálad dolgozzon az illető.

Onboarding támogatás

A szolgáltatásunkba integrált módszerünkkel zökkenőmentessé tesszük az új csapattag beilleszkedését, hogy gyorsan alkalmazkodjon a cégkultúra egyediségéhez, a lehető leghamarabb termelni kezdjen és a motivációja fennmaradjon. A munkába állás előtt egy onboarding cselekvési tervet adunk át, aminek a végrehajtásában is segítünk.

Extraként igényelhető PRÉMIUM csomag

Ha mindenből a legjobbat keresed (különösen munkavállalóból), akkor a PRÉMIUM csomagunk neked való. Ennek keretében…

A PRÉMIUM csomag előfizetési díja: 150.000 Ft / 6 hónap

Soha többé nem kell jelölteket keresgélned, hiszen már összegyűjtöttük őket!

Manapság megfelelő munkaerőt találni óriási feladat – IT területen pedig szinte lehetetlen. Ha véletlenül mégis sikerül, akkor is óriási a lemorzsolódás. A legtöbb munkavállaló már néhány hónapon belül elvándorol, amint magasabb bért vagy izgalmasabb projekteket kínálnak máshol.
De mi lenne, ha soha többé nem kellene keresgélned?
Ha neked már csak választanod kellene egy adatbázisból, ahol ott sorakoznak az aktív álláskereső vagy jelenleg is dolgozó, de új kihívásokra nyitott szakemberek? Csak mondd el, milyen a számodra tökéletes jelölt és mi ezüst tálcán kínáljuk az ideális munkaerőt!
new_youk.jpg

Miért bízhatsz bennünk?

A saját bőrünkön és ügyfeleinken keresztül is megtapasztaltuk, hogy mennyi nehézséget jelenthet egy munkahelyváltás. Ahogyan azt is, hogy nem feltétlenül a jelöltben van a hiba, ha nem válik be egy adott cégnél.

A problémák forrása szinte minden esetben a nem megfelelő kommunikáció. Éppen ezért mi “tolmácsként” segítjük a munkavállalók és a munkáltatók közötti információcserét a teljes kiválasztás, onboarding és beilleszkedés során.

munkavállalót kötünk össze évente cégekkel
0 +
anonim profil található jelenleg is az adatbázisban
0 +
éve dolgozunk humán területen az egész országban
0 +

Mintha egy focicsapat igazgatója lennél, saját játékosmegfigyelő hálózattal

A mi tevékenységünk leginkább ahhoz hasonlít, mint amit a labdarúgásban a játékos ügynökségek végeznek. Összekapcsoljuk a klubokat (cégeket) az igényeiknek megfelelő játékosokkal (IT-szakemberekkel). Ha pedig úgy döntesz, elintézzük a háttérmunkát, segítünk az onboarding folyamatban és a legjobb emberek megtartásában is.
Nincs többé zsákbamacska…

Az IT-szakemberekkel való bizalmi viszony kialakítása után, alapos interjúfolyamat során olyan komplex jelöltértékelő adatlapokat állítunk össze, melyek képet nyújtanak a munkavállaló képességeiről, ambícióiról, elvárásairól és jövőbeli terveiről egyaránt.

Munkaadóként mi is lehetne könnyebb módja annak, hogy a hosszas toborzási folyamatot megspórolva valóban a csapatba illő, szakmailag és emberileg is kompetens munkavállalót találjunk?

it toborzas cegeknek-2

Így zajlik a közös munka

1. lépés
Egy kötelezettségmentes konzultáción átbeszéljük, pontosan milyen IT-szakemberre lenne szükséged.
2. lépés
Elkezdjük felkutatni számodra a potenciális jelölteket – és ehhez még szerződnöd sem kell velünk.
3. lépés
Ha találtunk egy ideális szakembert az adott pozícióra, azonnal értesítünk, hogy igényelhesd a jelölt teljes anyagát.

Érdekel a szolgáltatás

Scroll to Top

Érdeklődöm a jelölt iránt

Jelentkezés Informatikus Toborzás pozícióra